Criticii i-au făcut praf prestaţia din “Liz & Dick” dar acum Lindsay Lohan a fost lăudată pentru rolul său din “The Canyons”!

Recenziile celui mai recent film al său, “Liz & Dick” nu au fost unele extraordinare. Tocmai de aceea, nu este surprinzător faptul că Lindsay Lohan a fost mai mult decât încântată să primească unele critici pozitive pentru jocul său actoricesc din pelicula “The Canyons” ce urmează să apară în cinematografe începând de luna viitoare.

Atât de mult s-a bucurat Lindsay Lohan de faptul că a primit aprecieri din partea criticilor pentru jocul său actoricesc din pelicula “The Canyons”, încât a simțit nevoia să împărtășească vestea fanilor săi prin intermediul unui post pe Twitter. Mai mult, vedeta este pusă acum pe fapte mari şi se pregătește să se dedice cu seriozitate vieţii artistice. În cadrul terapiei pe care o urmează la dezintoxicare, vedeta a fost pusă în situația de a alcătui două liste, una cu numele persoanelor pe car îi consideră prieteni adevăraţi şi alta cu cei ce au tras-o în jos în toţi aceşti ani şi datorită cărora a ajuns să consume droguri sau alcool.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
July 30th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*