Crystal Harris și-a bătut joc de Hugh Hefner la o piscină din Los Angeles

Tocmai în ziua în care trebuia să se mărite cu Hugh Hefner, Crystal Harris se afla la pisicina unui hotel din Los Angeles, alături de buna ei prietenă Heidi Montag, și l-a ridiculizat într-un interviu pe Hugh.

Se pare că la 85 de ani, Hugh Hefner și-a găsit în cele din urmă „Nașul” în persoana lui Crystal Harris, cu care trebuia să ajungă sâmbătă la altar.
Nu numai că iepurașul Playboy a luat decizia de a anula nunta cu doar trei zile înainte ci speculează la maxim  scandalul pentru a-si spori popularitatea și a căpăta propriul ei reality-show. Crystal are un profesor pe cinste în persoana celei mai bune prietene, Heidi Montag, un adevărat star de reality-show în Statele Unite.
În ziua în care trebuia să se mărite, Crystal se afla la pisicina hotelului Hard  Rock din Los Angeles, împreună cu Heidi Montag, și a acordat un interviu în care l-a cam ridiculizat pe „taticul Playboy”. În timpul interviului, Crystal răsfoia cel mai nou număr din Playboy, care o are pe copertă, și care trebuia să fie încununarea nunții ei cu Hugh Hefner.
„Sunt mai fericită acum decât am fost în toată viața mea. Am luat decizia de a anula nunta, pentru că mi-am dat seama că nu este cel mai bun lucru pe care pot să-l fac pentru mine. Începusem să mă răzgândesc de ceva vreme, iar în cele din urmă am avut curajul să îi spun lucrul acesta. Pur și simplu nu cred că aș fi putut fi fericită cu Hugh”, spune Crystal Harris.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
June 20th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*