Crystal Harris și Hugh Hefner s-au căsătorit în Ajunul Anului Nou!

Crystal și “bunicul ei”, Hugh Hefner, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii private care a avut loc, asearăa, la Playboy Mansion. Cu doar câteva ore înainte de trecerea în anul nou, Crystal Harris a devenit Crystal Hefner. Cei doi trebuiau să se căsătorească pentru prima dată anul trecut în luna iunie, însă mireasa a fugit din Playboy Mansion cu doar cinci zile înainte de mariaj.

Hugh Hefner, în vârstă de 86 de ani, a ajuns în sfârșit la Altar alături de Crystal Harris (26 de ani), blondina cu care are o relație de câțiva ani buni. Se pare că diferența de vârstă de 60 de ani nu a fost vreun un impediment în mariajul celor doi, Crystal declarând ca dragostea ei față de Hugh “nu poate fi descrisă îcuvinte”. Ceremonia a fost una privată, organizată la Playboy Mansion, iar la eveniment au luat parte doar câteva persoane. Hugh Hefner a postat fotografia de mai sus pe Facebook, iar Crystal Harris și-a schimbat numele pe rețeaua de socializare în Crystal Hefner, imediat după ce actul a fost semnat.
Crystal și Hugh plănuiau să se căsătorească în iunie 2011, însă blondina și-a luat tălpășița pe nepusă masă cu doar cinci zile înainte de marele eveniment. După ce a încercat să devină vedetă de reality show și a eșuat lamentabil, Crystal s-a întors cu coada între picioare la tăticul Hugh Hefner. Crystal a fost primită înapoi la începutul lui 2012, iar în toată această perioadă aceasta și-a consolidat relația cu Hugh, iar când acesta i-a propus din nou să ajungă la Altar nu a mai ezitat și a spus DA.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
January 1st, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*