Cum a ajuns frumusețea să îi pună beţe în roate Mădălinei Ghenea în carieră

Mădălina Ghenea consideră că frumusețea ei fizică nu este întotdeauna un atu. Actrița de origine română mărturisește că până acum a primit doar roluri de femeie frumoasă  şi că şi-ar dori să fie distribuită în filme dramatice în care să apară neîngrijită, chiar urâțita de machiaj, calitățile sale actoricești contând până la urmă.

Mădălina Ghenea se află la începutul carierei sale actoricești, dar se poate lăuda deja cu un succes fulminant peste hotare. A primit recent premiul „Sorriso diverso”,în cadrul Festivalului de Film de la Roma, pentru rolul său din pelicula „Razzabastarda”, în care o interpretează pe Dorina, o tânăra din România forțată de împrejurări să se prostitueze.


Succesul ei se datorează, în mare parte, şi frumusetii sale, apreciatâ atat în România sau Italia, cât şi peste Ocean, odată ce a devenit cunoscuta şi datorită relaţiei cu actorul Gerard Butler. Atuurile sale fizice devin însă câteodată şi un dezavantaj. Mădălina susține că şi-ar dori să primească roluri de femeie urâta, astfel încât publicul să aprecieze în primul rând calitățile ei actoricești, şi nu frumusețea fizică. “Eu vreau să fiu urâtă şi să primesc roluri de urâtă în filme. Vreau să ies în evidenţă prin dramatismul personajelor. Frumusețea este o armă, te ajută enorm până la un punct. La un moment dat, devine un handicap în cinematografie”, a declarat ea în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3. Românca a mărturisit că nu este deloc ușor să construiască o relație cu un actor atât de celebru precum Gerard Butler, ținând cont de presiunea presei şi a celor din jur. „Se poate spune că sunt o norocoasă, dar vă spun că este foarte greu să ai o relație cu un om la un aşa nivel. Nu este vina mea că m-am îndrăgostit şi că a venit la ușa mea acum un an, la Milano. M-am îndrăgostit, asta e tot ce pot să spun despre acest om extraordinar. Eu l-am descoperit pe Gerard când l-am cunoscut, el e un profesionist, dar şi de la el ca om am avut multe de învățat. Îmi doresc un copil foarte mult, dar nu acum”, a mărturisit ea.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
May 7th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*