Cum arăta Bianca Drăguşanu înainte să devină celebră!

Vezi cum arăta Bianca înainte să devină celebră! Vedeta şi-ar dori şi alte intervenţii chirurgicale dar medicii o refuză!

Bianca Drăguşanu a devenit pasionată de operaţiile estetice şi se pare că îşi doreşte să încerce cât mai multe intervenţii nou apărute pe piaţa din România. Din păcate, i s-a întâmplat ca medicul să o refuze motivând că nu mai are motiv să intervină cu acul sau bisturiul pe chipul şi pe corpul ei.

Bianca Drăguşanu este pasionată de operaţiile estetice şi nu a ezitat să încerce mai multe intervenţii pentru a-şi îmbunătăţii anumite părţti ale corpului.
Pasiunea pentru operaţiile estetice stă însă la graniţa cu dependenţa astfel că a ajuns să fie refuzată de medic, acesta motivând că nu mai are ce să îi facă.
În cadrul emisiunii „Poveştiri adevărate”, Bianca a declarat că, ajunsă în cabinetul chirurgului, a primit un refuz deşi ea îşi dorea cu ardoare să îşi mai modifice câte ceva la aspectul său exterior.
„Eu chiar vroiam să îmi fac ceva. I-am zis: Vreau o schimbare, să îmi fac cadou ceva. Mi-a zis că nu am ce să îmi mai facă”, a declarat Bianca.

Conform părerilor medicilor şi a unor surse apropiate vedetei,  Bianca ar fi suferit mai multe operaţii estetice şi de îmbunătăţire a aspectului fizic precum:
Ştergerea ridurilor frunţii cu toxina botulinică, umplerea ridurilor din jurul nasului, mărirea buzelor cu acid hialuronic, placarea danturii cu faţete de porţelan, lipoaspiraţia bărbiei, mărirea sânilor cu proteze de solicon dar şi o lipoaspiraţie a taliei.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
November 3rd, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*