Cum se întreţine Geanina Ilieş

Geanina Ilieș, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 și-a transformat pasiunea de a ieși cu rolele în parc într-o veritabilă activitate sportivă, aceasta reușind să consume nu mai puţin de 800 de calorii în doar o ora de exercițiu în aer liber. Pentru noua ei activitate sportivă, Geanina îi mulțumește fiului ei Patrick, în vârstă de doar opt ani.

“Patrick a fost cel care a insistat să-i cumpăr role şi să merg cu el în parc. Mi s-a părut distractiv și peste doar câteva zile mi-am cumpărat şi eu role. Plimbările de seară, alături de Patrick, pe role, s-au transformat acum în ture intense de parc, reușind să parcurg acum într-o oră nu mai puţin de 15 kilometri”, declară Geanina Ilies. Pe timp de vară, Geanina a înlocuit antrenamentele cardio din sala de fitness cu rolele, vedeta reușind să parcurgă 15 kilometri în doar 60 de minute.
“Eu merg la sală de trei ori pe săptămâna, iar două dintre antrenamente sunt de tip cardio. Antrenorul meu mi-a recomandat să renunț pe timp de vară la banda de alergat şi să merg cu rolele în parc. Fac turul lacului Herăstrău de două ori şi jumătate, parcurg 15 kilometri şi consum în jur de 700 de calorii. Îmi tonific musculatura picioarelor şi a braţelor și mă simt minunat”, a declarat Geanina Ilieș.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
August 8th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*