Demi Lovato a ieșit de la dezintoxicare, după supradoza de droguri

Demi Lovato, una din cele mai de succes artiste din industria muzicală internațională, și-a petrecut ultimele trei luni într-un centru de dezintoxicare de peste ocean. A stat departe de scenă și de aparițiile publice în această perioadă, fiind supravegheată non-stop de specialiști și urmând tratamente de tot soiul menite să îi vindece dependența de substanțe stupefiante.

În vara acestui an, Demi Lovato a fost găsită inconștientă, la un pas de moarte, din cauza unei supradoze de opiacee. Se pare că artista se simte acum bine, are o stare stabilă, și a fost fotografiată, alături de iubitul ei, Henry Levy, la un restaurant din Los Angeles și apoi la un spa.

Demi Lovato se confruntă de ani de zile cu dependența de droguri. A urmat de-a lungul timpului nenumărate tratamente, a fost internată de mai multe ori în clinici specializate dar a revenit de fiecare dată la obiceiurile vechi. Actrița și cântăreața a avut o viață tumultuoasă iar consumul de droguri a fost atribuit nenumăratelor concerte și momentelor de stres și oboseală.

Related Posts with Thumbnails
November 11th, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*