După şase ani, 50 Cent şi Oprah s-au împăcat!

În urmă cu şase ani, 50 Cent a criticat-o pe Oprah Winfrey public, spunând că „audienţa lui Oprah sunt părinţii mei, aşa că am putea să ignorăm show-ul”.

Însă rapper-ul şi prezentatoarea TV au lasat în urmă acest incident şi au povestit în timpul unui interviu. „Acesta este un pas înainte important pentru mine. Să fiu lângă dumneavoastră şi în acest show, este o mare realizare”, a spus 50 Cent. Oprah l-a vizitat pe cântăreţ în casa bunicilor săi din Queens, New York, locul unde el şi-a petrecut copilăria, după moartea mamei sale, în 1983. „Am văzut momente în care discutai despre sentimentele tale cu privire la cultură si tot ce era în neregulă cu acest lucru se află pe CD-ul meu. Am presupus că nu mă placi”, a spus rapper-ul. ,,M-am gândit că dacă nu pot să fiu prietenul tău, voi fi duşmanul tău”. „Asta este interesant. Eu nu petrec prea mult timp analizând oameni pe care nu îi plac”, a replicat Oprah.

Cei doi s-au împăcat şi au îngropat toate armele de război, mai mult, declară că sunt fericiţi că au reuşit să treacă peste divergenţe.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*