El este motivul divorţului lui Jennifer Lopez de Marc Anthony! Actorul William Levy a cucerit-o pe diva latino!

Motivul divorţului dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony pare a fi modelul şi actorul cubanez William Levy, care apare şi în ultimul clip al artistei, “I’m Into You”. Cu toate că acesta a negat zvonurile apărute în presă, o serie de persoane l-au văzut pe William în ipostaze mai mult decât prieteneşti cu Jennifer Lopez.

De vreme ce divorţul dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony a fost un şoc pentru multă lume, oamenii din jurul artistei se aşteptau la o despărţire, întrucât se pare că Marc nu a putut suporta succesul de care se bucură acum soţia lui.
“Nu este o surpriză pentru mine faptul ca s-au despărţit pentru că Marc este foarte posesiv. La început ei îi plăcea pentru că avea o persoană care o sprijină şi pentru că el era foarte îndrăgostit de ea şi viceversa”, declara Phillip Bloch, stilistul cântăreţei.
Pe de altă parte, conform presei de scandal, motivul divorţului pare să fie tocmai modelul şi actorul cubanez, William Levy, care a apărut în ultimul clip al lui Jennifer Lopez. William s-a despărţit de nevasta lui, Elizabeth Guttierez, cu care era însurat de 8 ani, la doar o lună după filmarea clipului. 
Jennifer Lopez este cunoscută pentru faptul că nu aşteaptă prea mult timp pentru a trece de la o relaţie la alta. În anul 2004 aceasta s-a măritat cu Marc Anthony la doar trei săptămâni după ce a pus punct logodnei intens mediatizate cu Ben Affleck.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
July 19th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*