Fashion Week New York: tendinţele anului 2012

De la cele mai noi tendinţe în machiaj, la rochii minunate şi elegante pentru covorul roşu şi până la stilul fantastic de toată ziua, există o mulţime de trenduri de luat în considerare.

Săptămâna modei de la New York a adus împreună cei mai mari şi mai talentaţi designeri ai lumii, care şi-au prezentat cele mai inedite colecţii.

Inspirat din diferite epoci ale istoriei chineze, Jason Wu a debutat la Fashion Week cu o colecţie cu impact în rândul criticilor şi a pasionaţilor de modă. Această rochie este cea mai memorabilă, dintr-o colecţie cu adevărat impresionantă.

Colecţia de make-up, tematica, rai-iad, a lui Prabal Gurung, ar fi trebuit să fie dominată de atmosfera întunecată, apăsătoare. Diferitele nuanţe şi mai ales vedeta colecţiei, albastrul, redă starea interioara de linişte, care este reflectata în machiajul dramatic al modelelor.

Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi de la Vera Wang. Regina ţinutelor de seară a pornit de la rochii clasice, până la selecţii nebunatice, jachete rafinate, bluze sexy şi lucioase. Această capodoperă albastră este un echilibru între avantgardism şi clasica Vera Wang.

Aceste ţinute superbe, cu gulere în contrast, au fost o tendinţă omniprezentă pe podium. Cea mai reuşită creaţie a fost însă cea a lui Derek Lam, cu printuri contrastante.

 

Pielea a fost vedeta prezentarilor pentru toamnă, însă Alexander Wang a combinat, meticulos, un ţesut moale cu pielea neagră rigidă, care a arătat într-adevăr minunat. Nici cizmele dominatoare, până la genunchi, nu sunt de ignorat.

Dita Von Teese reuşeşte să uimească la fiecare show, cu ţinutele sale impresionante. Pentru Zac Posen, modelul a purtat această rochie de cocktail, merlot, pe care a asortat-o unor mănuşi de piele, cel mai tare accesoriu al acestui an.

Marchesa a fost regina covorului roşu la premiile SAG, de anul trecut şi ne aşteptăm ca experienţa să se repete şi în acest an. Această rochie aurie, fără umeri, este exact modelul perfect pentru vedetele extravagante ale Hollywood-ului.

Colecţia Carolinei Herrera a fost surprinzător de glamour. Culorile liliac şi bleumarin au fost în centrul atenţiei, iar creaţiile sale au fost extrem de apreciate.

Ralph Lauren şi-a pus amprenta băieţească în această colecţie, cu veste, pulovere şi pălării clopot.

Colecţiile lui Michael Kors sunt întotdeauna apreciate şi pline de viaţăa, iar Jessica Alba ştie cum să scoată în evidenţă o rochie frumoasă. Vedeta a purtat o ţinută semnată Kors, turcoaz, cu un decolteu din piele, cu decupaj.

 
Roşul a existat în absolut orice colecţie care a defilat pe podium la săptămâna modei de la New York, însă această rochie Monique Lhuillier este cea mai remarcantă creaţie de la eveniment.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*