Fetele de la Next Top Model, fericite! Nici una nu a fost eliminată!

Cătălin Botezatu a decis aseară să nu elimine nici o concurentă de la Next Top Model în urma experienţei din Turcia. Se pare că toate fetele şi-au dat silinţa să se descurce cât mai bine la shooting-urile inedite din Pamukkale şi din Baia Cleopatrei.

Cele 10 fete rămase în concurs au trecut prin emoţii cumplite aseară când au fost aliniate în faţa lui Cătălin Botezatu. Au răsuflat însă uşurate când au fost anunţate că niciuna nu va fi eliminată.
În ciuda unor mici critici venite din partea pretenţiosului designer, toate concurentele s-au descurcat foarte bine în cadrul probelor din Turcia. Concurentele Next Top Model au fost protagonistele unei şedinţe foto de senzatie, în superbul Pamukkale din Turcia, într-o zonă ocrotită prin lege şi închisă publicului larg.

Superbele fotografii au fost realizate de cunoscutul fotograf Ciprian Strugariu care a reuşit să scoată din concurente tot ceea ce au avut mai bun, prin indicatiile sale care le-au ajutat pe acestea să adopte ţinute fashion şi să-şi pună cât mai bine în evidenţă trăsăturile. După şedinţa foto de la Pamukkale, concurentele au participat la o prezentare de modă în “Baia Cleopatrei”.

Fetele au îmbrăcat ţinutele oferite designerul Sushma Patel într-o prezentare de modă în apă şi s-au descurcat de minune, Botezatu felicitându-le la final pentru prestaţia fără de cusur.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
October 28th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*