Gimnasta considerată „grasă” ascultă de Mihaela Rădulescu: s-a pus pe slăbit!

mihaela-radulescu-concurente-grase

Criticile Mihaelei Rădulescu adresate Crinei, gimnasta de 14 ani care a impresionat la preselecțiile „Românii au talent”, cum că este „grasă”, au afectat-o pe tânăra sportiva. Adolescenta a înţeles că, pentru a fi acceptată pe mai departe de Rădulescu, trebuie să slăbească cinci kilograme. Astfel se face că a apelat la un nutriţionist pentru a ajunge la silueta dorită de jurata emisiunii. „Crina mi-a spus că nu este afectata psihic, mai ales că Mihaela nu i-a spus în faţă prea multe. Ea a continuat discuţia după ce fetele au plecat de pe scenă. Mi-a mai spus că a consultat un medic nutriţionist, care i-a făcut un regim special”, a declarat Ica Sigartău, fosta antrenoare a celor două gimnaste, pentru Cancan.ro.

gimnaste-romanii-au-talent

Nu are grăsime

În urma consultului de specialitate, s-a constatat că tânăra gimnastă nu are strat de grăsime pe care sa îl topească pana la primele ediții live „Românii au talent”, când se va întâlni din nou cu Mihaela Rădulescu, ci doar masă musculară dezvoltată. Pentru a ajunge mai „zveltă”, Crina va renunța la pâine, paste făinoase, dulciuri şi băuturi carbogazoase.

A câștigat competiții în weekend

Crina a participat, alături de colega ei, Ştefania, la o competiție de dans în București, weekend-ul trecut, unde s-au clasat pe primele două locuri, urmând să participe la etapa mondială a competiției. Succesul a avut loc chiar dacă silueta ei nu se încadrează în normele sportive indicate de Mihaela Rădulescu.

Sursa: Agentia de Presa Mondena.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*