Iată cum a fost la evenimentul de lansare a băuturii Mr.Pink, dincolo de covorul roşu!

La Toya Jackson şi copiii lui Michael Jackson, Lindsay Lohan, Mario Lopez, David Arquette, Kimora Lee Simmons si Cătălin Botezatu s-au numărat printre invitaţii de seama de la evenimentul de lansare a băuturii energizante pe baza de gingseng, Mr.Pink.

După ce starurile au păşit pe covorul roşu, unde erau prezenţi peste 100 de jurnalişti şi cameramani, familia Jackson, alături de Monica şi de Cătălin s-au retras în apartamentul prezidenţial de la Regent Beverly Wilshire Hotel din Los Angeles, acolo unde a fost realizată o sesiune oficială de fotografii de promovare a acestei băuturi. În cadre apare şi Matei Miko, naşul Monicăi, cel care a descoperit-o şi a lansat-o în lumea modei pe tânăra originară din Bacău, în urma cu şapte ani.

De la eveniment nu a lipsit nici actriţa Lindsay Lohan, care are un contract de promovare a băuturii Mr.Pink, dar nici modelul şi designerul Kimora Lee Simmons. La eveniment a ajuns în cele din urma şi Mario Lopez, pe care publicul din România îl ştie din seriale precum “Salvaţi de Clopoţel” sau “Nip/Tuck”. Atât Monica Gabor cât şi Lindsay Lohan au purtat în seara evenimentului rochii create de o alta româncă celebră la Hollywood, Lorena Sârbu.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*