Iată rochia de 20.000 de Euro a Alinei Borcea!

Alina Borcea și-a făcut ieri seară apariția la biserica Adormirea Maicii Domnului într-o superbă rochie de mireasa, creată de Murad Zuhair, din dantelă, broderii și multe aplicații. Creația vestimentară a costat 20.000 de Euro și a eclipsat orice alt detaliu al fastuosului eveniment.

Apariția Alinei Borcea, fostă Vidican, în rochia de mireasă, a făcut deliciul televiziunilor și fotoreporterilor prezenți în fața bisericii Adormirea Maicii Domnului. Acestia au filmat și fotografiat impresionanta creație vestimentară din toate unghiurile, scoțând în evidență detaliile scumpe ce au făcut ca rochia să coste 20.000 de Euro.
Creația este semnată de designerul libanez Murad Zuhair și a fost adusă în România cu un avion privat. Rochia este realizată din dantelă și broderie peste care s-a aplicat panglici din organza, cristale, perle și paiete.
Mireasa a purtat pe cap un val lung și o diademă cu cristale. Trena lungă a generat și un mic incident, fiind călcată de un invitat din greșeală în timp ce mireasa se îndrepta spre biserică.
Mirele, Cristi Borcea, a purtat un costum complet alb, marca Murad Zuhair și papion roșu, combinația de culori a echipei Dinamo. Tot în alb a fost îmbrăcat și nașul Gigi Becali, sosit la biserică de la un botez, de această dată cu un costum croit de Alexandru Ciucu, pe care l-a accesorizat cu un papion lila, în temă cu rochia și buchetul de flori al soției sale. Mirii au sosit la biserica Adormirea Maicii Domnului, din Pipera, într-o limuzină Rolls Royce Phantom.
Cristi și Alina Borcea au petrecut alături de sute de invitați în cadrul unei petreceri fastuoase care a costat peste 1 milion de Euro, petrecere care a avut loc în incinta complexului de lux Ambasad`Or din Otopeni.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
August 29th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*