Inna militează împotriva violenţei în familie!

Inna a filmat un videoclip cu totul aparte faţă de ceea ce a realizat până în prezent. Clipul, în mare parte static, militează împotriva violenţei domestice, încurajând femeile să raporteze orice abuz venit din partea partenerilor lor de viaţă.

 

Noul videoclip al Innei, „Endless”,  a fost ieri lansat pe pagina oficială de Facebook a artistei. Producţia, diferită de ceea ce a realizat artista până în prezent, comunică un mesaj de luptă împotriva violenţei domestice. Inna s-a alăturat ieri vedetelor care au semnat petiţia pentru adoptarea unei legi speciale împotriva violenţei în familie.
Campania “Durerea nu este iubire” demarată de ACASA militează pentru apariţia unei legi speciale care să-i pedepească exemplar pe agresori. Inna a semnat petiţia pe site-ul www.acasatv.ro, alăturându-se astfel celor peste 57.000 de persoane care şi-au exprimat până acum dorinţa de a schimba legea privind protecţia victimelor violenţei domestice.
Azi, de Ziua Internaţională a Luptei Impotriva Violentei Domestice, telespectatorii ACASA vor putea urmări în cadrul emisiunii “Poveştiri adevărate”, de la 16.30 o parte a interviului dat de Inna, urmând ca a doua parte a acestui material să fie difuzată marţi, 29 noiembrie în cadrul aceleiaşi emisiuni.
Anual în jur de 800.000 de femei declară că au suportat, în mod frecvent, violenţa în familie sub diferite forme, însă majoritatea victimelor violenţei în familie nu raportează acest lucru. Mai mult, 340.000 de copii declară că au asistat în mod frecvent la scene de violenţă în familie.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*