Inna va concerta la Los Angeles!

Vedeta noastră a ajuns astfel la Hollywood

Inna urcă şi mai mult pe culmile succesului. Cântăreaţa româncă va susţine pe 6 aprilie primul ei concert în Los Angeles, una din marile capitale ale muzicii, oraşul plin de staruri internaţionale.

Inna are din ce în ce mai mult success în lumea întreagă. După ce a cucerit întreaga Europă, acum solista din Mangalia e hotărâtă să cucerească şi America de Nord. 
Cântăreaţa va susţine primul ei concert în oraşul considerat raiul vedetelor, Los Angeles.
Spectacolul va avea loc în data de 6 aprilie şi face parte din turneul ei din această perioadă “I am the Club Rocker”. Acesta nu este singurul ei concert din mult visata America. Inna va cânta şi pentru fanii ei din San Francisco pe data de 5 aprilie, dar şi în legendarul Las Vegas, pe data de 8 aprilie, iar pe 12 aprilie Inna va fi în căldurosul Miami.
Până în acest moment, este cea mai mare peformanţă a unui artist român să cânte pe cele mai râvnite scene din lume, unde au urcat de nenumărate ori staruri internaţionale de la Beyonce, Lady Gaga sau Justin Timberlake.
Momentan, Inna se află în turneu în Mexic, unde susţine o serie de şase concerte în locaţii ca Acapulco, Cancun sau Ciudad de Mexico.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 26th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*