Iulia Albu, ținută extravagantă pe covorul roşu al Premiilor Gopo!

Aşa cum ne-a obişnuit în ceea ce priveşte apariţiile sale mondene, Iulia Albu nu s-a dezminiţit nici la această ediţie a Premiilor Gopo şi a păşit pe covorul roşu cu o rochie cel puţin extravagantă.

 

Aseară, Opera Națională din București a găzduit cea de-a șaptea ediție a Premiilor Gopo. Regizori, scenariști și actori de seamă ai României au pășit pe covorul roşu al acestui eveniment important. Nu au lipsit nici vedete precum Iulia AlbuAlina Sorescu sau Laura Cosoi.
Deși majoritatea invitaţilor au ales să îmbrace ținute care de care mai elegante, Iulia Albu a uimit, ca de fiecare dată, graţie unui outfit nonconformist. Fosta soție a lui Mihai Albu a optat pentru o bluză confecționată din fâșii de material negru care abia îi acopereau bustul și o fustă alba, lungă, din franjuri. Detaliul care a ieșit cel mai tare în evidenţă a fost, fără doar și poate, buchetul de trandafiri pe care Iulia Albu l-a purtat pe cap. Machiajul a fost de asemenea unul în ton cu ţinuta pe care a purtat-o, iar vedeta a ţinut să accesorizeze o poşetă confecţionată chiar de fostul ei soţ.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 27th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*