Kate Middleton este „leneșă, cheltuitoare și prostănacă”!

Kate Middleton nu este deloc pe placul reginei Marii Britanii. Soția Prințului William este catalogată de Regina Elisabeta a II-a drept „leneșă, cheltuitoare și prostănacă” și a trecut de la porecla „Katie, cea care tot așteaptă”, din perioada în care aștepta să fie cerută în căsătorie, la „Ducesa care nu face nimic”.

Kate Middleton a cucerit o lume întreagă prin frumusețe la nunta regală de anul trecut însă nu a reușit să o impresioneze pe Regina Elisabeta a II-a.
Aceasta nu o place deloc pe soția nepotului său pe care o consideră leneșă, vanitoasă, cheltuitoare și chiar prostănacă. A trecut aproape un an de la nunta regală iar Kate Middleton nu a demonstrat că este foarte activă în societate, așa cum era Lady Di. Tocmai de aceea, s-a pricopsit cu o noua poreclă „Ducesa care nu face nimic”.
Kate a participat doar la 35 de baluri caritabile, spre deosebire de regretata prințesă Diana, care mergea și la 170 de astfel de evenimente. Pe Elizabeth o scoate, se pare, din minți și modul în care Kate cheltuie banii. Ea stă cinci ore până să își aranjeze coafura și cheltuie mulți bani pe haine și accesorii.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 6th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*