Kevin Costner este încântat de România

Starul american a susţinut un concert în clubul Tribute din Bucureşti luni seara. Ce impresii i-a lăsat publicul bucureştean poţi afla din materialul de mai jos.

Concertul a inclus cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent: „Untold Truths” (2008) şi „Turn It On” (2010). Printre piesele pe care Costner le-a cântat live se numără “Superman 14“, “Long Hot Night” şi “Backyard“.
Actorul american s-a arătat încântat de condiţiile de organizare şi a mărturisit pe scenă, în timpul repetiţiilor, că are mari emoţii. Kevin Costner a ajuns la Club Tribute şi chiar dacă a avut de înfruntat ploaia măruntă pentru a răspunde întrebărilor jurnaliştilor a făcut-o cu plăcere.
„Recunosc că am fost Moş Crăciun pentru copiii mei de câteva ori, însă m-au recunoscut. Le-am cumpărat câteva cadouri speciale de Crăciun din România, însă nu vă pot spune ce am luat pentru că o să ajungă totul pe Internet, iar veştile se răspândesc acum foarte repede”, a declarat Kevin Costner pe covorul roşu.
„Iubesc România şi mă simt minunat aici. Am fost tratat ca un rege, deşi nu mă aşteptam la asta… Plănuiesc să revin pentru a vizita toată ţara”, a declarat Kevin Costner.
Concertul pe care Kevin Costner l-a susţinut luni seara în clubul Tribute a durat o oră şi jumătate şi a inclus 16 piese de pe cele două albume. În timpul discursului final, de mulţumire, Kevin Costner a spus ca a învăţat un lucru foarte important despre romani.
„Tin sa va multumesc tuturor, însă trebuie să îmi întrerup discursul pentru că vad un buchet uriaş de flori care se îndreapta către scenă. Dacă am învăţat ceva în ultimele săptămâni este ca pe români nu-i poţi opri să facă ceea ce vor”, a declarat starul american.
“Concertul lui Kevin Costner ne onorează şi a fost cel mai important eveniment găzduit de Club Tribute în cei doi ani de existenţă. Abia în momentul în care am văzut trailerul de la începutul concertului am realizat ce OM MARE ne calcă pragul. L-am cunoscut şi pot să spun că este un om simplu, modest şi foarte sociabil. Ne-a impresionat pe toţi”, declara Dan Cocis, manager şi acţionar Club Tribute.
Dupa show, Kevin Costner a mai petrecut o oră în Club Tribute, acesta acceptând să se pozeze cu fanii şi să semneze autografe.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
December 14th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*