Kings On Ice 2012 – emoție, muzică, spectacol și patinaj la absolut!

Cei mai buni patinatori ai lumii au oferit sâmbăta aceasta momente de extaz publicului român, în cadrul celor două spectacole ale galei „Kings On Ice”, ce a avut loc în sala patinoarului Mihai Flamaropol din București. Mii de spectatori au aplaudat cu frenezie demonstrații spectaculoase pe gheață și momente muzicale impresionante, într-un spectacol ce surprinde perfect esența patinajului mondial.

Considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din lume, gala Kings On Ice nu și-a dezamăgit nici de această dată audiența, oferindu-le spectatorilor un adevărat regal de patinaj artistic din care nu au lipsit sărituri spectaculoase, interpretări emoționante, piruete periculoase realizate de cei mai buni campioni ai lumii.
Seria demonstrațiilor de „patinaj la absolut” a fost deschisă de Evgeni Plushenko, acompaniat la vioară de Edvin Marton. Momentul a fost aplaudat îndelung, fiind urmat de reprezentațiile uluitoare ale celorlalți patinatori.
Rând pe rând, Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, Laura Lepisto, alături de perechile Ekaterina BobrovaDmitri Soloviev, Stefania BertonOndrej Hotarek, Ekaterina și Alexander Chesna și Fiona ZalduaDmitri Sukhanov au ridicat sala în picioare, publicul aplaudând frenetic fiecare execuție, rechemându-i pe gheață după fiecare număr.

Eleganța mișcărilor, coregrafiile complexe și acrobațiile extravagante au făcut deliciul miilor de spectatori veniți să descopere un nou show plin de emoție, muzică și culoare. Prestația Suryei Bonaly a fost pur și simplu uluitoare, demonstrând că stăpânește la perfecție „saltul înapoi” care a făcut-o celebră.

Aflat pentru al patrulea an în România, spectacolul Kings On Ice a fost organizat de Amphitrion, care și-a păstrat și de această dată promisiunea de a aduce la București elitele patinajului mondial pentru un regal absolut de rafinament, tehnică, coregrafii sportive și acrobații pe gheață.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
April 9th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*