linca Vandici nu pleacă la CanCan TV! Rămâne la Antena 2 şi primeşte o emisiune de weekend!

CanCan TV îşi pregăteşte revenirea la Acasa TV, însă locul Andreei Mantea nu a fost încă ocupat. Producătorii şi-au dorit-o pe Ilinca Vandici în platou alături de Adrian Artene, însă negocierile nu s-au concretizat. Drept urmare, Ilinca Vandici rămâne la Antena 2 şi primeşte o emisiune de weekend, ce va fi difuzată în prime time.

În ultimele săptămâni valul de schimbări ce a avut loc în televiziuni a schimbat traiectoria multor vedete tv. Ilinca Vandici, una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv, părea să fi fost şi ea afectată de acest lucru. Ilinca a fost dorită de cei de la CanCan TV pe postul de prezentatoare în locul Andreei Mantea, însă negocierile au eşuat pentru că Ilinca are încaă un contract cu trustul Intact, iar clauza de reziliere este una severă şi implică sume de zeci de mii de Euro. Prin urmare, s-a aflat  faptul că Ilinca va rămâne ca vedetă a trustului Intact şi va primi pe mână un nou format de emisiune, la Antena 2.
Noul show va fi poziţionat în prime time şi va fi difuzat în weekend. Va fi o emisiune relaxantă în care vedetele ce au o relaţie de lungă durată vor veni să îşi prezinte poveştile de dragoste.
Ilinca Vandici şi-a început cariera în televiziune la B1 Tv unde a prezentat meteo, după care s-a mutat la KanalD (unde a prezentat emisiunea “Bulevard”), iar de câţiva ani este una dintre vedetele Antena 2.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
September 6th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*