Lui Amy Winehouse îi este interzis să bea alcool în timpul turneului european!

Amy Winehouse tocmai a ieșit dintr-un program de reabilitare zilele trecute, însă deja a fost surprinsă de fotografi consumând alcool într-un bar din Londra. Astfel pentru a evita neplăceri, ei i sa interzis să mai bea ceva în timpul turneului european, care o va aduce pe artistă și la București, pe 15 august.

Amy Winehouse pare că nu vrea să renunțe la pasiunea ei pentru băutură, cântăreața confruntându-se cu această dependență de mai bine de 3 ani. În toată această perioadă, Amy a intrat în mai multe clinici de dezalcoolizare și a urmat multe tratamente, însă niciunul nu a dat rezultatele scontate. Pentru că banii câștigați în urma albumului “Back to Black” s-au cam terminat, o nouă echipă de management și-a luat angajamentul să o scoată la rampă pe artista britanică și să facă bani pe seama ei. Astfel, aceștia au programat un turneu european pentru această vară, care o va aduce pe Amy și la București, pe 15 august.
În consecință, noul management i-a interzis artistei să consume alcool pe toată durata turneului mondial, însă restricțiile lor nu se opresc aici. Aceștia au luat legătura cu toate hotelurile unde va fi cazată Amy și au dispus ca în camere, la mini-bar, să nu existe alcool, iar dacă Amy va cere ceva de băut să nu fie servită.
Cântăreața britanică va susține un concert, pe 15 august, pe stadionul Iolanda Balas Soter din zona Arcul de Triumf, București.
Biletele pentru acest concert sunt însă destul de piperate, prețul pornind de la 130 de lei și ajungând la 600 de lei, în funcție de apropierea de scenă. Biletele sunt deja puse în vânzare de ieri iar, timp de patru zile putând fi achiziționate cu o reducere de 20%.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
June 13th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*