Masterchef are o nouă casnică? Are 24 de ani, silicoane şi talent la gătit mămăliguţă

După ce anul trecut Andreea Moldoveanu a făcut furori în primul sezon devenind celebra „casnică de la Masterchef”, iată că în sezonul doi tinde să se remarce o altă casnică. Este vorba de Nicoleta Matea, o brunetă de 24 de ani cu implant de silicon şi talent la gătit ficăţei şi mămăliguţă.

Cei trei jurați Masterchef au fost vizibil impresionați de frumusețea uneia dintre concurentele show-ului de la Pro TV. Nicoleta Matea are 24 de ani, a studiat actoria, însă în prezent este casnică. Tânăra s-a afișat în fata juriului îmbrăcând o bluză neagră cu decolteu adânc ce i-a pus în valoare bustul ajustat cu implanturi cu silicon.
Bruneta a recunoscut operația estetică însă a subliniat că nu a făcut-o special pentru Mastechef. Nicoleta a mai recunoscut faptul că nu este expertă în arta culinară, dar că își dorește să meargă mai departe în concurs și a gătit o banală mămăligă cu ficăţei.
Cei trei chefi s-au arătat deranjați de faptul că Nicoleta nu a fost pregătită pentru un astfel de concurs, în condițiile în care ceilalți concurenți s-au agitat să pregătească mâncăruri inedite, însă i-au acordat până la urmă sorțul de bucătărie, însemnând că tânăra merge mai departe în concurs.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 20th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*