Mila Kunis, despre intervenţiile chirurgicale: ,,Nici un ac nu se va atinge de corpul meu, decât dacă voi avea motive medicale”

Mila Kunis a pierdut 9 kilograme pentru rolul interpretat în filmul ,,Black Swan”, iar modelul spune că acum, ca a revenit la greutatea normală, corpul sau este complet diferit. Vedeta spune că, deşi nu exclude intervenţii chirurgicale pe viitor, singurul ac care se va apropia de corpul său în prezent va fi strict din motive medicale.

Mila Kunis a fost întotdeauna o fată suplă, însă atunci când a pierdut nouă kilograme pentru rolul său din ,,Black Swan”, efectele au fost permanente. Acum, starul în vârstă de 27 de ani a recunoscut că lucrurile nu au mai fost niciodată la fel.
,,Corpul meu este diferit. Când am ajuns la 43 de kilograme, eram doar muşchi, piele şi os. Când am câştigat din nou în greutate, totul s-a pus în locuri diferite”, a declarat ea pentru revista americană Harper’s Bazaar. ,,Aş fi foarte fericită dacă aş fi puţtin mai mare. Toată greutatea pe care am câştigat-o ulterior şi pe care am pierdut-o de la piept, s-a întors acum la şolduri şi stomac”.
Mila Kunis spune că va fi precaută cu rolurile care presupun schimbarea şi transformarea corpului, pentru a nu se confrunta cu aceeaşi problemă. ,,Nu pot să spun că aştept cu nerăbdare, însă dacă un rol s-ar ivi, m-aş gândi puţin înainte să-l accept”.

În ciuda transformării fizice a actriţei, şedinţa foto realizată pentru Harper’s Bazaar este una pur şi simplu adorabilă, ea fiind surprinsă în ipostaze atât senzuale, cât şi inocente, lângă un carusel.
În interviul acordat revistei, actriţa a mărturisit că nu este de acord cu intervenţiile chirurgicale, însă nu ar exclude nişte modificări asupra copului său, în viitor.
,,Nici un ac nu se va atinge de corpul meu, decât dacă voi avea un motiv medical. Dacă ma întrebaţi în zece ani, este posibil. Însă acum, nu mă gândesc la aşa ceva. În viitor, voi avea nevoie să îmbunătăţesc ceva la mine, de asta sunt sigură”.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 7th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*