Miley Cyrus, selfie de pe patul de spital! Iata ce a patit!

 

Miley Cyrus a fost nevoită să-şi anuleze un concert în Kansas City şi a ajuns pe patul de spital în cursul zilei de marți, suferind o severă reacție alergica la antibiotice. Se pare însă că starea controversatei artiste nu a fost una extrem de gravă, întrucât a postat câteva mesaje pe Twitter chiar din spital.

„Kansas, iți promit că şi eu am inima frântă. Mi-am dorit enorm sa fiu aici în seara asta. Faptul că nu sunt cu voi mă face să mă simt şi mai rău decât mă simt deja”, a scris ea pe Twitter. Câteva minute mai târziu, şi-a liniștit fanii, anunțându-i că se află pe mâini bune. „Dl. Octopussy & câţiva medici extraordinari au grija de mine”, a scris ea, în dreptul unui selfie de pe patul de spital. Sănătatea precară a forțat-o pe Miley Cyrus să-şi anuleze pentru a doua oară un show, asta după ce, pe data de 8 aprilie, fanii ei din Charlotte, Carolina de Nord, au aflat abia cu 30 de minute înainte de ora stabilită a concertului, faptul că artista lor favorită nu va mai urca pe scenă.

Artista, în vârstă de 21 de ani, a fost diagnosticată cu gripă și medicii i-au recomandat multă odihnă. Nu au fost date încă publicității informații referitoare la perioada de spitalizare și momentul în care Miley își va relua turneul intitulat „Bangerz”.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*