Miley Cyrus susţine că “a scris istorie” prin prestaţia ei de la MTV VMA 2013

Prestația ei controversată de pe scena MTV VMA a făcut o lume întreagă să șușotească, iar Miley Cyrus este tare mândră de show-ul ei. Cântăreața este de părere că a scris istorie şi compară momentul ei cu cel dintre Madonna şi Britney Spears, în urmă cu zece ani.

După ce i-a lăsat pe toți să vorbească despre prestația ei de pe scena MTV VMA a venit acum şi rândul lui Miley Cyrus să-şi spună părerea despre show-ul ei cu tentă erotică. Chiar daca a fost criticata de numerosi puritani, Miley este foarte mandra de ceea ce a facut si considera ca a scris o pagina in istoria muzicii contemporane. Într-un interviu acordat pentru MTV News, Miley este de părere ca momentul ei se poate compara cu sărutul dintre Madonna şi Britney Spears la ediția din anul 2003 a premiilor MTV VMA.

“Nu acord atenție la răutăți, ci văd doar rezultatul. Dansul a devenit viral. De câte ori ați mai văzut acest lucru în muzica pop?”, declară Miley. “Madonna a avut momentul ei. Britney a avut momentul ei. Toate momentele de la VMA trebuie să fie speciale, asta e ceea ce publicul așteaptă de la tine. Ne-am atins scopul în mod clar. Dacă lumea continuă să vorbească despre acest eveniment e bine”, continuă Miley.
Dansul demn de o starletă porno a creat o adevărata isterie în rândul fanilor și al colegilor de breaslă, ajungând chiar să fie preluat şi pus pe diverse tablouri clasice, revoltându-i astfel pe unii și amuzându-i pe alții. Mai mult, twerking-ul s-a transformat acum și într-o disciplină de fitness, în urma căreia se pierd foarte multe calorii.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
September 4th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*