Mirela Stelea se întreţine cu ulei de argan

Designerul Mirela Stelea îşi alocă zilnic până la patru ore pentru înreţinerea fizica, îmbinând sportul cu procedeele de înfrumuseţare, în mare parte, efectuate acasă. Soţia lui Bogdan Stelea a povestit pentru revista Cosmopolitan că două din cele patru ore zilnice sunt alocate sportului. Designerul merge la sală, unde face cardio, aerobic, pedalează pe bicicleta eliptică şi face până la 300 de abdomene.

„Dimineata, după ce fac duş, îmi hidratez pielea cu un lapte de corp de bază de apă termală, îmi curăţ faţa cu demachiant Gerovital, după care aplic o cremă cu acid hyaluronic. Pentru ochi folosesc un gel hidratant cu apă termală. Seara, încep cu o baie fierbinte relaxantă, dupa care repet aceeaşi procedură ca şi dimineata, numai că înlocuiesc crema de zi cu uleiul de argan, pe care îl masez uşor până intră în piele”, a declarat designerul pentru Cosmopolitan.

Mirela Stelea a mai dezvăluit trei trucuri care pot ajuta orice femeie să fie sexy:

1. Poartă întotdeauna haine în care să te simţi bine şi să te avantajeze. Ţine cont de tendinţe, dar caută haine potrivite pentru siluetă şi  personalitatea ta.

2. Nu-ţi neglija niciodată parul, iar manichiura trebuie să fie impecabilă. Sunt primele lucruri care sar în ochi.

3. Să ai o atitudine pozitivă. Te va ajuta în mod sigur în tot ceea ce îţi doreşti să realizezi în viaţă.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
June 30th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*