MISS WORLD 2012 şi-a ales câştigătoarea! Află cine este cea mai frumoasă femeie din lume!

Victorie mare pentru China la ea acasa, întrucât reprezentanta ţării gazdă, Yu Wenxia a fost încoronată, sâmbătă, Miss World 2012. Competiţia a fost găzduită de oraşul chinez Ordos, situat chiar la poarta de intrare în Deşertul Gobi. Yu Wenxia are 23 de ani şi era pe punctul de a deveni învăţătoare, însă concursul de sâmbătă îi va schimba întreaga viaţă.

Locul doi a fost ocupat de Miss Whales, Sophie Moulds, în vreme de locul al treilea a revenit reprezentantei Australiei, Jessica Kathaway.

Finala a fost urmărită de peste 1 miliard de persoane din întreaga lume, iar dacă în Vest interesul pentru acest concurs a scăzut în ultimii ani, iată că Miss World a devenit acum o competiţie extrem de populară în ţările asiatice. Finala de anul următor se va desfăşura în insula indoneziană Bali.

Primul concurs Miss World s-a organizat în anul 1951 şi a fost câştigat de suedeza Kiki Hakansson. Halle Berry s-a numărat printre finaliste în anul 1986, iar actriţa de la Bollywood, Aishwarya Rai, a câştigat coroana Miss World în anul 1994. Venezuela a dat până acum lumii cele mai multe concurente care au câştigat titlul suprem, şase la numar, în vreme ce India şi Marea Britanie urmează în clasament cu câte cinci Miss World fiecare.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
August 20th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*