Pro TV nu mai difuzează „Dansez pentru tine”!

Unul din cele mai de succes show-uri de divertisment din istoria televiziunii din România, „Dansez pentru tine”, nu va mai alea loc în această primăvară. Producţtia este prea costisitoare iar în momentul de faţă „Românii au talent” şi „Masterchef” au prioritate.

De şase ani încoace am fost obişnuţi ca în primăvară şi în toamnă să urmărim cu sufletul la gură cum vedetele dansează în scop caritabil la renumitul show difuzat de Pro TV, „Dansez pentru tine”.
Dacă anul trecut, această productie a fost difuzată în paralel cu „Românii au talent”, iată că în această primăvară, mai marii de la Pro au decis să renunţe la această emisiune. De vină sunt costurile prea mari de producţie.
Din sursele noastre am aflat că a fost dificil să se atragă sponsori care să suporte cheltuielile producţiei, mai ales că o mare parte din ei s-au implicat deja în susţinerea emisiunilor „Românii au talent”, „Vocea României” şi, mai nou, „Masterchef”.
Rămâne de văzut dacă „Dansez pentru tine” îşi va găsi loc în grila de toamnă a Pro TV-ului, ţinând cont că publicul român nu dă semne ca s-ar fi plictisit de acest format.
Până atunci însă, în grila Pro TV-ului rămân show-uri de un succes notabil, precum „Românii au talent”, „Vocea României” şi „Masterchef”.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
March 6th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*