România, preferată de regizori pentru a filma pelicule horror!

Producătorii de film din întreaga lume sunt cu ochii pe România în aceste zile, mai ales că pelicula “The Devil Inside”, filmată la noi în ţară, a reuşit să atragă mulţi spectatori în sălile de cinema, generând până acum încasări de peste 40 de milioane de dolari. Mai mult, se anunţă deja alte câteva pelicule horror ce vor fi filmate în România.

Pelicula, “The Devil Inside”, care a speriat Statele Unite, s-a filmat tocmai în România, datorită costurilor de producţie mai mici decât în alte state din Europa.
În aceste zile, atenţia întregii lumi este îndreptată spre România, mai ales că echipa de producţie a peliculei a anunţat că va mai filma o peliculă horror la noi în ţară, începând cu luna aprilie. William Brent Bell, cel care este regizorul filmului “The Devil Inside”, a anunţat că se află în posesia unui nou scenariu horror, scris în colaborare cu Matthew Peterman. Proiectul va fi prezentat, în premieră, la European Film Market din Berlin, eveniment ce va avea loc în luna februarie. Bell a declarat că noua peliculă va fi filmată în România şi că din distribuţie o să facă parte şi actori români.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
January 13th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*