Şerban Huidu face kinetoterapie şi ia lecţii de dicţie

În urmă cu jumătate de an, Şerban Huidu se afla internat în Austria după severul accident de pe pârtia de schi. În prezent, Cârcotaşul urmează lecţii de dicţie şi kinetoterapie pentru a putea fi la fel de agil ca înainte.

Accidentul suferit în zona capului, de pe pârtia de schi, i-ar fi putut fi fatal lui Şerban Huidu dacă nu ar fi purtat casca de schi şi dacă nu ar ajuns pe mâinile medicilor austrieci.Cârcotaşul a stat multe săptămâni internat în spital iar de atunci şi până acum a urmat un tratament de recuperare psiho-motorie.
Şerban ia în preznet lectii de dicţie şi face kinetoterapie în dorinţa de a-şi recupera agilitatea cu care şi-a obişnuit publicul în ultimii ani.
Va fi un proces destul de lung şi anevoios, astfel că vom mai avea de aşteptat până ce îl vom revedea pe „taifunul Huidu” în direct la „Cronica Cârcotaşilor”.
“Adevărul e că nu am fost operat, deşi toată lumea a crezut asta. M-am lovit la cap şi piftia s-a cam zdruncinat, dar în rest recuperăm intens, facem dicţie, facem kinetoterapie. Sunt bine, în linii mari, dar mai am de tras”, a declarat Şerban Huidu în revista Tango.
“Este o diferenţă enormă între cum am fost şi cum sunt acum. Când m-am trezit, m-au întrebat cât fac 8 ori 5 şi eu am răspuns ca 500. Amuzant mi se pare că atunci când m-am trezit am spus că sunt la Lima. Familia şi în special cei doi băieţi ai mei m-au tras înapoi la viaţă. De mai multă vreme mi-am reluat activităţile normale. Aproape toate. Particip la emisiuni, produc “Cronica Cârcotaşilor”, conduc maşina, desigur. Câteva luni am luat nişte medicamente foarte puternice. Mă simţeam ca şi cum aş fi fost beat tot timpul”, a declarat Huidu în urmă cu ceva timp.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*