Sfârşit de poveste pentru serialul “HOUSE”, după opt sezoane!

Producătorii au decis terminarea filmărilor la “House” în luna aprilie, atunci când sezonul opt va ajunge la final. Decizia a fost luată de comun acord cu actorii din rolurile principale, care au decis că producţia trebuie oprită. Pe de altă parte, nici cifrele de rating nu au fost strălucite pentru “HOUSE.

După opt ani şi 177 de episoade serialul “HOUSE”, care îl are în rolul principal pe Hugh Laurie, ajunge la final. Decizia a fost luată de comun acord cu actorii din rolurile principale, aceştia fiind convinşi că orice poveste frumoasă trebuie să aiba şi un final.
Pe de altă parte şi ratingurile au scăzut foarte mult de la un sezon la celalalt. Dacă în sezonul 3 peste 20 de milioane de americani urmăreau fiecare episod, la ultimul sezon cifra medie de audienţă a fost de 9,8 milioane de persoane.
“În luna aprilie serialul va ajunge la 177 de episoade, ceea ce înseamnă 175 de episoade mai mult decât se aştepta toată lumea la început. Decizia de a încheia filmarile nu a fost luată uşor, însă toţi cei implicaţi preferă o retragere în glorie”, declară unul dintre producătorii serialului.
Hugh Laurie a fost nominalizat la premiile Emmy de şase ori şi a câştigat de trei ori Globul de Aur pentru rolul său din serial. “La început nu mă gândeam că acest serial o să fie unul de succes. De obicei se filmează foarte multe episoade pilot, însă puţine sunt cele care ajung în cele din urmă pe sticlă. Dintre acestea, abia un sfert ajung la sezonul al doilea”, declară Hugh Laurie.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
February 9th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*