Snoop Dog, invitat oficial în Bogata, județul Mureș

După Bernie Sanders, internauții români au acum o nouă țintă: Snoop Dog. Rapper-ul a facut celebră comuna mureșeană Bogata după ce a postat o poză pe Instagram, din Bogota, Columbia. Internetul a luat foc iar glumele nu au întârziat să apară. Odată cu ele, a apărut însă și site-ul www.visitbogata.com, menit să-l determine pe Snoop Dog să vină n România.

bogata 2-2

Internauții au creat site-ul ca la carte, prezantând avantajele unei “vacanțe”în comuna mureșeană. De la viteza internetului, care l-a uimit până și pe Bernie Sanders, până la frumusețea naturii, de care s-a îndrăgostit Prințul Charles, toate sunt avantajele care ar trebui să-l convingă pe Snoop să vină cu adevărat la Bogata. Deocamdată, artistul își continua vacanța în Columbia, la Bogota.

bogata 3-2

Cu infrastructura nu stam foarte bine, distanta de la Bucuresti la Bogata fiind parcursa in cinci ore si jumatate cu masina, insa compenseaza atractiile turistice din apropiere, precum bisericile fortificate sau cascada Ciucas. Greu de crezut insa ca Snoop Dog va fi atras de biserica luterana, insa internautii spera sa-l convinga macar pozele cu gulasul unguresc.

Sursa: Agentia de Presa Mondena.

Related Posts with Thumbnails
March 16th, 2016

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*