Tăticul Playboy a împlinit 88 de ani! Cum a sărbătorit Hugh Hefner, fără „iepurași” sexy roind în jurul lui!

hugh-hefner-aniversare

Hugh Hefner a împlinit 88 de ani şi şi-a sărbătorit weekend-ul trecut ziua de naştere. Dacă v-aţi fi așteptat la o petrecere de pomină, aşa cum numai el, tăticul Playboy ştie să o facă, cu mulţi iepurași sexy alergând de zor prin celebra Playboy Mansion, de data aceasta Hugh Hefner a ales să sărbătorească, delectându-se cu filmul său preferat, Casablanca, exact la fel cum a făcut şi anul trecut.

hugh-hefner-aniversare1

Deși genul acesta de aniversare este cât se poate de potrivit pentru o persoană ajunsă la o vârstă venerabilă, mai mult ca sigur a fost o seară destul de plictisitoare pentru tânăra soție a lui Hefner, Crystal. Având doar 27 de ani, frumoasa Crystal s-a născut cu 44 de ani după ce legendarul film a fost lansat, în 1942. Cu toate acestea, focoasa blondă a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi o gazdă bună și pentru a părea măcar că se distrează la aniversarea soțului ei. „La multi ani@hughhefner! Te iubesc! #CasablancaNight #playboymansion”, a scris Crystal pe Twitter, în dreptul unui “selfie” în care apare alături de Hugh Hefner.

hugh-hefner-aniversare2

Sărbătoritul a purtat în seara cea mare un sacou alb, la fel cum au făcut şi toți invitații săi de sex masculin. În ciuda vârstei înaintate, Hugh Hefner are încă o viaţă destul de tumultuoasă. S-a căsătorit cu tânăra Crystal în anul 2012, exact de Revelion, asta după ce, în prealabil, iepurașul Playboy îl părăsise „în faţa altarului”, anulând nunta cu doar 5 zile înainte. Crystal a fost poreclită „mireasa fugară” pe coperta revistei Playboy, iar cei doi s-au împăcat în 2012. Crystal şi Hugh Hefner s-au cunoscut în anul 2008, cu ocazia unei petreceri de Halloween, desfășurată la Playboy Mansion.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
April 11th, 2014

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*