Tom Cruise, misiune imposibilă la Taj Mahal

Tom Cruise a început promovarea celui mai nou film din franchiza “Misiune Imposibilă” tocmai în India. Ieri, actorul american a fost prezent la Taj Mahal, acolo unde a făcut câteva fotografii. În noul film o parte din acțiune se desfășoară ân India, iar distribuția cuprinde câțiva actori indieni foarte cunoscuți.

Tom Cruise a făcut ieri un pas important pentru a deveni un mare nume și la Bollywood, actorul american vizitând India și realizând o ședință foto în față la Taj Mahal.
Noul film  “Mission Impossibile: Ghost Protocol” urmeaza să fie lansat în luna decembrie în cinematografele din toata lumea, iar acțiunea de promovare a început tocmai în India. O parte din cadrele noului film sunt turnate în India, iar din distribuție face parte și legenda cinematografului indian, Anil Kapoor.
“Mission: Impossible. Ghost Protocol” reunește o echipă de staruri în fruntea căreia se afla Tom Cruise, căruia i se alătură Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux și Anil Kapoor. Filmul este regizat de Brad Bird, care se află la primul său film de lung metraj neanimat. Scenariul le aparține lui Josh Appelbaum și Andre Nemec și se bazează pe o poveste creată de Appelbaum, Nemec și Abrams. Producător executiv este Jeffrey Chernov, iar co-finanțarea este asigurată de compania Skydance Productions, a lui David Ellison.

Vezi trailer-ul pentru Mission Impossible:Ghost Protocol


Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
December 4th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*