Tom Cruise şi Katie Holmes divorţează!Lupta se dă pentru custodia lui Suri

Aceasta este ultima fotografie a cuplului TomKat impreuna, fiind realizată în urmă cu două săptămâni, în Islanda. Actorul filmează în Islanda noul lui proiect cinematografic, pelicula sci-fi “Oblivion”, care costă nu mai puţtin de 100 de milioane de dolari.  Katie Holmes şi Suri, fiica lor în vârstă de şase ani, l-au vizitat pe Tom pe platourile de filmare. Cuplul a fost surprins de fotografi ţinându-se de mână pe străzile din Reykjavik, capitala Islandei, iar numeroase persoane au declarat că pareau să fie fericiţi împreună.

Katie Holmes s-a întors la New York şi şi-a pus în aplicare planul de divorţ de Tom Cruise. Sfătuită de o celebră echipă de avocaţi, Katie Holmes a introdus divorţul la New York, cerând custodia deplină a fiicei sale. În această perioadă de două săptămâni a ieşit, zilnic, la plimbare prin oraş, demonstrând astfel că este rezident al oraşului. La New York legile sunt mult mai permisive decat în California, iar posibilitatea ca Holmes să castige custodia deplină a fiicei sale este foarte mare.

Actorul are o avere estimată la 300 de milioane de dolari, însă înainte de nunta lor Katie a semnat un contract prenupţial, astfel că nu are dreptul la jumătate din avere. Totuşi, în acest contract se stipulează că actriţa va primi 2 milioane de dolari pentru fiecare an de mariaj şi 3 milioane de dolari pentru fiecare copil adus pe lume.

Tom şi Kate s-au căsătorit în urmă cu şase ani, astfel că actriţa iese din căsnicie cu o avere estimată la 12 milioane de dolari, la care se mai adaugă încă 3 milioane de dolari pentru Suri. În plus, Katie va rămâne cu vila din Santa Barbara, estimată la 12,5 milioane de dolari, dar şi cu apartamentul din New York, în valoare de 7.5 milioane de dolari.

Dacă aceasta va obţine custodia lui Suri, atunci actriţa poate cere o pensie alimentară de până la 50.000 de dolari pe lună. Pe de altă parte, în Islanda, actorul a fost luat prin surprindere de decizia lui Holmes de a pune capăt mariajului lor. Acesta va împlini marţea viitoare 50 de ani şi plănuia o petrecere de pomină, însă planurile au fost anulate. Tom Cruise este consolat acum de Connor, fiul lui de 17 ani adoptat în urma căsniciei cu Nicole Kidman.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
July 2nd, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*