Vedetele au admirat în premieră noua colecţie de rochii din dantelă colorată MiReLa

vedete-mirela

Noua linie vestimentară semnată Mirela Popa, Lace by MiReLa, compusă din rochii de cocktail din dantelă colorată, a fost admirată în premieră de peste 150 de invitați, printre aceștia numărându-se şi persoane publice din showbiz. Totodată, a fost lansat și primul magazin online al designer-ului  www.mirelashop.ro.

Adriana-Chiper-MiReLa

Adriana Chiper

Amadeus-MiReLa-1

Amadeus

Simona Pătruleasa, Carmen Negoiţă, Ellie White, Bianca Ioniţă, Paula Chirilă, Cristi Pascu şi soţia lui, Emilia, fashion blogger-iţele Alina Tanasa şi Diana Enciu, purtând două rochii roșii din colecția Lace by MiReLa, Ruxandra Dragomir, Sabina Iosub, Oana Stancu, Dr. Oana Spânu, au asistat la un mix de muzică și modă excepțional.

Amadeus-Mirela-Popa-MiReLa

Amadeus şi Mirela Popa

Bianca-Ionita-Mirela-Popa-MiReLa

Bianca Ioniţă şi Mirela Popa

Modelele, machiate de Alina Brăilescu şi coafate de Cristi Pascu, au defilat pe ritmul a patru piese interpretate de Amadeus, în formula de band extins, având pe fundal o proiecție video reprezentând chipul designerului Mirela Popa acoperit de dantelă neagră.

Carmen-Negoita-MiReLa-5 Carmen-Negoita-MiReLa

Carmen Negoiţă

Carmen-Negoita-Mirela-Popa-MiReLa-1

Carmen Negoita şi Mirela Popa

Au fost prezentate 10 modele de rochii din dantelă, în nuanțe de la roşu şi galben, la verde şi albastru, până la negru şi gri. Pentru prezentarea colectiei MiReLa, Amadeus a interpretat live patru piese, printre care Love Me To The End și Libertango, pentru ca manejul, defilarea finală a tuturor modelelor colecției, să se deruleze pe ritmurile hitului Coldplay, Viva la Vida, interpretat de Amadeus. Artistele au purtat, în premieră, câte o rochie din noua colecţie MiReLa.

Christian-Stan-Carmen-Negoita-Sorin-Dutoiu-MiReLa

Christian Stan (ADPM PR), Carmen Negoiţă şi Sorin Dutoiu (ADPM PR)

Cristi-Pascu-Emilia-MiReLa-5 Cristi-Pascu-Emilia-MiReLa

Cristi Pascu şi soţia lui, Emilia

Special pentru acest eveniment, Mirela Popa a creat o rochie de mireasă din dantelă roșie pe care Stejarii Ballroom o va oferi cadou miresei care va organiza prima nuntă din 2015 în locaţie.

Diana-Enciu-Alina-Tanasa-MiReLa

Diana Enciu şi Alina Tanasa

Diana-Enciu-Mirela-Popa-Alina-Tanasa-MiReLa

Diana Enciu, Mirela Popa şi Alina Tanasa

Rochia de mireasă a fost expusă, în timpul evenimentului, lângă un panou realizat din 500 de trandafiri rosii criogenici, care îşi păstrează prospețimea timp de cel putin 50 de ani.

Ellie-White-MiReLa-3

Ellie White

Emilia-Mirela-Popa-Cristi-Pascu-MiReLa

Emilia Pascu, Mirela Popa şi Cristi Pascu

Invitatii s-au delectat cu preparate culinare realizate de chef-ul locației, dar şi cu deserturi raw vegan realizate de Rawyal, restaurantul raw vegan al lui Carmen Negoiţă.

Mirela-Popa-Ellie-White-MiReLa

Mirela Popa şi Ellie White

Mirela-Popa-Maria-Andrei

Mirela Popa şi Maria Andrei

Rebranding Mirela Stelea – MiReLa

Noua colecție Lace by MiReLa reprezintăa primul proiect al designerului Mirela Popa, cea care s-a lansat în 2011, pe când se numea Mirela Stelea, acum sub titulatura MiReLa, un rebranding realizat cu ajutorul consultantului Teodora Burz.

Mirela-Popa-Michael-Dell-MiReLa

Mirela Popa şi Michael Dell

Mirela-Popa--MiReLa

Mirela Popa

Colecția se caracterizează prin culori, texturi si materiale fine precum dantela Jean Bracq, care sunt îmbinate pentru a crea modele de rochii încântătoare, ce trec proba timpului. Pentru doamnele conservatoare au fost gândite special rochii midi, de o frumusețe și senzualitate aparte. Unele din acestea se remarcă prin îmbinarea a două nuanțe vibrante, aducând astfel modelul clasic în actualitate, reinterpretat comercial. De reținut este că MiReLa iți oferă ocazia să iți dai fau liber imaginației şi să comanzi combinația preferată de dantelă și căptușeală disponibile, pentru a avea un model aparte.

Mirela-Popa-Narcisa-Pheres-MiReLa

Mirela Popa şi Ruxandra Dragomir

Prezentă în creațiile marilor case de modă, precum Lacroix, Sonia Rykiel, Christian Dior, Valentino sau Oscar de la Renta, dantela Jean Bracq este produsul rafinat al unei familii franceze cu o îndelungată tradiție în istoria modei.

Mirela-Popa-Teodora-Burz-MiReLa

Dr. Oana Spânu şi Mirela Popa

Paula-Chirila-MiReLa-2

 

Prezentare-MiReLa-43 Prezentare-MiReLa-40 Prezentare-MiReLa-37 Prezentare-MiReLa-30 Prezentare-MiReLa-25

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*