Victoria Beckham a sacrificat educația fiilor ei de dragul modei!

Clanul Beckham s-a relocat la Londra după ce contractul lui David cu Los Angeles Galaxy a expirat, la începutul lunii decembrie, însă Victoria este principalul motiv pentru care au ales să se întoarcă în Regatul Unit, brandul ei vestimentar având sediul central la Londra. Beckham primise o ofertă foarte atractivă de a juca pentru o echipă din Shanghai, însă Victoria a fost cea care a insistat să plece la Londra.

Victoria și David Beckham au sacrificat educația celor trei fii ai lor, mutându-se la Londra în mijlocul anului școlar. Romeo (10 ani) și Cruz (7 ani) urmau cursuri la The Curtis School, încă din urmă cu cinci ani, când familia Beckham s-a mutat la Los Angeles. Brooklyn, care are acum 13 ani, a învățat tot la The Curtis School, iar acum este înscris la The Willows Community School. Familia Beckham nu a mai așteptat să se termine anul școlar înainte să părăsească Los Angeles-ul și i-a retras pe copiii de la școală, chiar înainte de Crăciun.
David avea o ofertă foarte bună de la o echipă de fotbal din Shanghai, însă a fost nevoit s-o refuze de dragul Victoriei.  Sediul brandului de haine pe care îl conduce Victoria Beckham se află la Londra, iar Vicky și-a dorit să revină în capitala Regatului Unit pentru a-și superviza îndeaproape afacerea.
“Victoria era extenuată de numeroasele conferințe care aveau loc la miezul noptii, iar asta din cauza diferenței de fus orar. Ea a considerat că a sacrificat foarte mult mutându-se la Los Angeles, pentru ca David să poată juca pentru L.A. Galaxy”, declară o sursă apropiată.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
January 16th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*