Vladimir Drăghia a ajuns în junglă! Iată cu cine s-a întâlnit!

Vladimir Drăghia se afla în aceste zile în America de Sud, acolo unde filmează un documentar pe care îşi doreşte să îl vândă apoi unei televiziuni. Tema productiei este de a arăta prin ce zone periculoase şi prin ce peripeţii trec căutătorii de aur din zona Amazonului. Încălţat cu cizme înalte de cauciuc, fostul “Burlac” va explora împrejurimile, nefiindu-i teamă de pericolele care pot apărea la orice pas.

“Îmi cer scuze pentru că răspund atât de greu comentariilor şi mesajelor, dar nu am deloc timp, iar internetul este foarte greu de accesat în locul în care mă aflu. Sunt în Ecuador, filmez documentarul despre căutatorii de aur. Fotografia aceasta este făcută pe o “dragă” construită artizanal, cu care traversam unul din afluenţii Amazonului”, a scris Vladimir pe Facebook.

Vladimir a avut până acum ocazia să îi întâlnească şi pe copiii junglei, pe unul dintre aceştia fotografiindu-l şi postându-l pe contul lui de Facebook.

Scopul acestui documentar este  de a arăta prin ce pericole trec cei care vor să caute aur în jungla ecuatorială. Odată montat, documentarul va fi, cel mai probabil, vândut unei televiziuni precum  National Geographic sau Discovery, contra unei sume frumoase de bani.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
June 26th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*