Vorbe de duh, marca Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a oferit aseară, în episodul „Burlăciţa” mai multe vorbe “înţelepte”, un prim pas în înfăptuirea dorinţei lui Cătălin Botezatu şi anume de a demonstra publicului că nu este doar o asistentă TV ci o femeie frumoasă cu multe „circumvoluţiuni”.

Mai întâi, Bianca Drăguşanu s-a autodescris ca fiind o persoană cu mult sex-appeal, însă nu şi frumoasă şi deşteaptă.
Impresionată de portretizarea realizată de concurentul Bogdan, şi anume că este o „o femeie foarte sensibilă” care îşi doreşte mai mult decât orice să aibă o relaţie stabilă şi să iubească, Bianca a tăiat de pe lista complimentelor două dintre acestea şi a preferat să rămâna doar cu sex-appeal-ul.
“Mi-a spus că sunt sexy. Asta mi-a plăcut! Nu m-am considerat niciodată nici frumoasă, nici deşteaptă, dar sex- appeal am!”, a declarat Bianca.
Cireaşa de pe tort a reprezentat-o replica finală a “Burlăciţei” care a lăsat deoparte orice interes financiar în calea fericirii sale.
“Dacă aş fi avut iubit, nu aş fi fost aici. Eu aflu bârfele astea, ştiu ce vorbiţi. Sunteţi intimidaţi că am avut iubiţi potenţi din punct de vedere financiar. Totuşi, banii aduc fericirea, dar fericirea se creează în doi”, le-a spus Bianca concurenţilor.
“Burlăciţa reprezintă pentru mine o provocare interesantă. Eu nu cred că sprijin doar un scaun la o emisiune. Asta se vede foarte bine, dar probabil unora le e mai uşor să spună aşa ceva. S-au spus atâtea lucruri urâte despre mine încât am încetat de mult să le mai răspund acestor oameni”, a declarat ea la începutul fimărilor.
“Sper ca modul în care se comportă Bianca să fie profesionist şi să dovedească că poate să facă mai mult decât face la emisiunea de seară de la Antena şi să dovedească că, în afara faptului că sprijină un scaun, are şi circumvoluţiuni”. La ce se referea Bote…numai el ştie.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*