Wilmark înlăturat din juriul emisiunii Dansez pentru tine

Wilmark nu mai face parte din echipa juriului Dansez pentru tine. Coregraful a fost înlocuit cu soția lui Mihai Petre, Elwira, iar mutarea a fost făcută cu doar câteva ore înainte de începerea noului sezon al emisiunii. Will se arată șocat de modul în care a fost făcută această înlocuire, fiind invocat ca pretext o apariție a lui în show-ul “Roata Norocului” de la Kanal D.

Noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” a debutat vineri seara la Pro TV cu o mare surpriză. Wilmark nu mai face parte din componenţa juriului fiind înlocuit, după 13 sezoane, de soția lui Mihai Petre, Elwira. Prezentatorul show-ului, Ștefan Bănică, şi-a exprimat discret dezamăgirea anunțând schimbarea: “Personal, vreau sa îi mulțumesc micuțului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi… mergem mai departe”.

Willmark a fost înlocuit cu doar câteva ore înainte de începerea emisiunii de către producători, invocându-se ca pretext participarea lui ca invitat la show-ul “Roata Norocului” de la Kanal D. Dansatorul se arată șocat de modul în care s-a întâmplat totul. „Am participat în acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat nici un contract cu cei de la Kanal D să mă angajez la ei. Nu credeam că se va ajunge aici. Îmi pare rău că, după atâția ani, am fost nevoit să părăsesc echipa de la «Dansez», țineam foarte mult la toți de acolo”, a declarat Wilmark, sâmbăta în exclusivitate. Gurile rele spun că Wilmark ar fi fost sabotat de Mihai Petre, care a invocat prezenta lui în emisiunea “Roata Norocului” ca pretext pentru a o pune în juriu pe soția lui, Elwira.

Elwira, soția lui Mihai Petre, campioană a României şi a Italiei şi finalistă, alături de soțul ei, la Cupa Europeană de Dans, i-a ocupat astfel locul de la masa juriului, stând alături de soțul ei, având ca sarcină a analiza „atitudinea concurenților şi cum sunt ei puși în valoare de către coregrafi”.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
October 21st, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*