Adriana Lima: cum a scăpat de kilogramele în plus

Frumoasa mămică este unul dintre cele mai cunoscute modele la nivel mondial

adriana-lima

Nu e absolut nici un secret faptul că femeile adaugă câteva kilograme în plus pe timpul sarcinii, dar frumoasa Adriana Lima a declarat de curând faptul că a reuşi să revină la greutatea ei ideală extrem de uşor. Frumoasa mămică nu este doar una dintre cele mai apreciate şi mai bine plătite modele la nivel mondial, ea este totodată şi o componentă de bază a show-urilor de la Victoria` Secret.

Astfel, Lima a afirmat faptul că a revenit pe podium, dar şi la job-urile obişnuite la doar şase luni după ce a născut-o pe fiica ei, Valentina.

„Nu a fost chiar atât de dificil, a fost mai mult antrenant, pentru că am mers extrem de mult la aerobic. Acum se întâmplă să merg şi de două ori pe zi la sală, mai ales atunci când am o oră sau două libere. În plus, dacă până înainte de naştere nu am avut niciodată probleme cu greutatea şi îmi permiteam să îmi fac absolut toate poftele, acum am început să mănânc sănătos, în special hrană bogată în proteine,” declară frumoasa Adriana.

În ceea ce priveşte rolul de mămică Adriana este extrem de încântată şi afirmă că fiecare zi este specială pentru ea. „Îmi ador fiica şi fiecare zi reprezintă practic o plăcere deosebită pentru mine. Mă grăbesc întotdeauna acasă, să fiu pe fază atunci când se trezeşte. Niciodată nu m-am mai grăbit atât de mult să ajung acasă, acest lucru s-a întâmplat de când a venit pe lume prinţesa – Valentina.”

Related Posts with Thumbnails
May 10th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*