Update: Adriana Lima şi sutienul de 2 milioane de dolari

Frumoasa braziliancă a prezentat ieri accesoriul de 2 milioane de dolari, în avanpremiera show-ului Victoria’s Secret din 30 noiembrie. Evenimentul de ieri, care a fost găzduit chiar de magazinul Victoria’s Secret din Herald Square New York a adunat multe persoane care au fost curioase să vadă preţiosul accesoriu, dar şi foarte mulţi reprezentanţi ai presei, care s-au înghesuit să obţină cele mai bune cadre cu sutienul valoros.

Cât despre sutienul push-up, trebuie să menţionăm că acesta este încrustat cu peste 2000 de diamante albe, topaze şi safire, mai precis un total de 142 de carate (diamantele albe de 60 carate şi topaze respectiv safire de 82 carate) care determină şi preţul acestui sutien – 2 milioane de dolari.

Adriana Lima este unul dintre cele mai valoroase modele ale Victoria’s Secret, ea fiind desemnată să poarte acest sutien şi în show-ul brand-ului de lenjerie, show care va avea loc pe 30 noiembrie şi va fi difuzat de CBS. Frumoasa braziliancă de 29 de ani a revenit la scurt timp după ce a născut primul ei copil la formele ei de vis şi  a pozat recent pentru Columbus, o companie de lenjerie.

Related Posts with Thumbnails
October 21st, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*