Armin Van Buuren live @ Untold Festival 2015

Un spectacol fără cuvinte care a ținut publicul în priză mai bine de două ore.

Așteptat cu sufletul la gură de mulțimea de pe Cluj Arena, Armin Van Buuren, headliner și totodată, se poate, cel mai așteptat artist de la UNTOLD Festival nu a dezamăgit. Show-ul oferit a depășit cu mult așteptările, iar faptul că a menținut în permanență atmosfera fără să ne lase un moment de respiro a dovedit încă o dată că este Nr.1 în lume.

De altfel artistul a declarat și în conferința de presă faptul că fiecare gig înseamnă un set diferit și niciodată nu va avea același set. Inspirația vine și pe moment în funcție și de public. Mai mult Armin a precizat și faptul că pentru el este o continuă plăcere să revină în România datorită publicului, deși pe viitor vrea să petreacă mai mult timp cu familia.

În timpul show-ului de pe Cluj Arena, s-a proiectat de mai multe ori drapelul României, dar și „Romania make some noise”, ceea ce a creat un fenomen de bucurie în mulțime. Armin a mixat aseară piese foarte cunoscute, pe lângă cele care l-au consacrat precum „In And Out of Love”, dar și piese aparținând altor mari DJ precum Tiesto sau Guetta.

Related Posts with Thumbnails
August 2nd, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*