Câștigă o invitație dublă la concertul Lara Fabian

Revista WOW a pregătit o surpriză pentru tine. Poți câștiga acum o invitație dublă la concertul Larei Fabian, eveniment care va avea loc în Cluj-Napoca în 29 martie la Sala Polivalenta. 

„Camouflage” e cel mai nou și cel mai îndrăgit turneu al Larei Fabian. “Sunt și eu un fel de cameleon, mă reprezintă foarte mult această piesă,de fapt tot acest turneu. Să lucrez la acest album a fost amuzant, adevărat, onest, simplu și foarte pozitiv ca energie, a fost un lucru extraordinar de făcut”, spune Lara. Motivația Larei atât pe scenă, cât și în viața reală e IUBIREA, iubirea pentru public, pentru fetiță și soțul ei. “Motivația mea e iubirea pe care o am pentru publicul meu, și iubirea pe care publicul meu o are pentru mine. Încerc să iau totul cu multă simplitate, fiecare zi. Am un bărbat grozav, care are grija foarte mare de fetița noastră, și care e cel mai bun lucru din viața mea, cel mai bun sprijin pe care mi l-aș putea imagina vreodată”.

Lara Fabian va împărtăși cu tine o mulțime de sentimente și vei pătrunde în lumea ei minunată. Pentru a intra în concursul pentru o invitație dublă completează datele din formular, și nu uita să ne dai un like și să distribui (share) acest articol. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 25 martie.

COD

Related Posts with Thumbnails
March 6th, 2018

You may also like...

4 Responses

 1. Laura says:

  Buna.Cine a castigat ?

 2. Simona says:

  Concert Lara Fabian

 3. Nicoleta says:

  Concurs Lara Fabian

 4. Marcu Ana says:

  Lara Fabin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*