Cât câştigă vedetele noastre la o petrecere?

Probabil că v-aţi pus măcar odată întrebarea, cam care ar fi suma solicitată de trupele noastre celebre, pentru un concert sau un recital privat. Ei bine, nu vă miraţi, criza nu i-a lovit prea tare şi nici nu se obosesc să coboare cumva din preţ. Care este suma solicitată de vedeta autohtonă, Loredana Groza sau a altor celebrităţi pentru un recital la o petrecere privată aflaţi mai jos.

Cu toate că este criză, sunt unii artişti care nu se simt deloc strâmtoraţi financiar. Asta pentru că au ajuns să câştige nu mai puţin de 8000 de Euro pentru un recital la o petrecere privată. Pe scurta listă în cauză figureaz pe primul loc Loredana Groza, urmată la mică diferenţă de trupa Holograf. Loredana conduce topul celor mai bine plătiţi artişti români, cântăreaţa câştigând dintr-un concert susţinut la o petrecere privată nu mai puţin de 8000 de Euro. Nici trupa Holograf nu se lasa mai prejos şi percepe aproximativ acelaşi tarif pentru un recital de 40 de minute. Suma mare este justificată de faptul că sunt mai multe persoane în band, iar onorariul îl include şi pe inginerul de sunet.
În clasament urmează Voltaj, ale caror vremuri de succes au cam apus însă… Totuşi, trupa nu lasă din preţ şi nu cantă pentru mai puţin de 7000 de Euro. Tudor Chirilă şi bandul său cer 6500 de Euro pentru concert, în vreme ce Mircea Băniciu nu cantă pe mai puţin de 5000 de Euro.
Tot 5000 de Euro cer şi băieţii de la Sistem, în vreme ce Proconsul cantă şi pentru 4000 de Euro. Taxi, despre care oricum nu s-a auzit prea mult în ultima vreme,  costă doar 2400 de Euro, în vreme ce cunoscuta cântăreaţă Nico coboara ştacheta până la  modesta sumă de 1500 de Euro.

Sursa: Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
October 27th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*