Christina Applegate (Kelly Bundy) este însărcinată pentru prima oară

christina-applegate

Christina Applegate este însărcinată şi va deveni mama pentru prima oară, spre sfârşitul acestui an, a anunţat agentul de presă al actriţei americane, citat de people.com.

Christina Applegate, în vârstă de 38 de ani, şi iubitul ei, Martyn LeNoble, în vârstă de 41 de ani, au o relaţie de doi ani. Cei doi şi-au anunţat logodna în acest an, în februarie, de Sfântul Valentin, însă nu au stabilit deocamdată data la care se vor căsători.

Actriţa americană a declarat că iubitul ei, un basist olandez dintr-o trupă rock, Porno for Pyros, a sprijinit-o foarte mult după ce ea a fost supusă unei duble mastectomii.

“Îi sunt foarte recunoscătoare lui Martyn pentru că a apărut în acel moment din viaţa mea, deoarece el a fost stânca de care m-am agăţat şi care m-a ajutat să trec cu bine de toate acestea. Mi-a oferit ceva pentru care mi-am dorit să trăiesc şi ceva pentru care mi-am dorit să zâmbesc”, a declarat actriţa americană, anul trecut, pentru revista People.

Actriţa Christina Applegate, devenită celebră pentru rolul ei din serialul “Familia Bundy” şi care în prezent joacă în serialul de televiziune american “Samantha Who?”, a câştigat admiraţia publicului după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că suferă de cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştii revistei People să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009.

Actriţa americană, care a urmat ulterior o operaţie de reconstrucţie mamară, a declarat, într-un interviu pentru revista People, că după dubla mastectomie i-a fost foarte greu să se privească în oglindă. “Nu mai arăţi la fel şi nu vei mai arăta niciodată la fel. O parte din tine a dispărut… A fost o decizie pe care am luat-o pentru a-mi salva viaţa”, a mărturisit Christina Applegate.

4115Christina_Applegate_Biography_2

Sursa: Clon.ro

Related Posts with Thumbnails
July 22nd, 2010

You may also like...

1 Response

  1. Thinking. It’s always the same thing. To think is to go insane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*