Cum a fost la concertul Lady Gaga din Piaţa Constituţiei

Dacă cineva a subestimat-o vreodată pe Lady Gaga, iată că artista americană a întrecut orice aşteptări cu prilejul concertului susţinut, joi seara, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Lady Gaga a oferit românilor un show grandios, începând de la scena impresionantă (cea mai mare din lume în acest moment), continuând cu interpretarea impecabilă a pieselor, cu detaliile de producţie şi încheiând cu backstage-ul care a găzduit una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial.
Lady Gaga şi-a făcut apariţia pe scena din Piaţa Constituţiei în jurul orei 20:50, călare pe un cal şi a facut un tur complet pe pasarela ce despărţea Monster Pit de Gazon A. Piesa cu care Gaga a deschis concertul de la Bucureşti a fost “Highway Unicorn”, inclusă pe albumul “Born This Way”.

Cei peste 35.000 de fani prezenţi la concert au aplaudat cu frenezie “nașterea” vedetei, care a precedat hitul “Born This Way”, numele celui de-al doilea album de studio al lui Gaga. Publicul s-a dezmorţit însă abia pe acordurile piesei “Bad Romance”, Gaga fiind aplaudată minute în şir de cei prezenţi la concert.

Jumătatea concertului a adus o schimbare de costume şi de gen muzical, Lady Gaga dovedind că poate să cante rock la fel de bine precum pop sau dance.  A apărut pe o motocicletă purtând pe spate steagul României, iar apoi concertul s-a întrerupt brusc vreme de 1 minut chiar înainte ca Gaga să cânte o piesă la pian.

“Câteodată vomit în timpul concertului. Multumesc că aţi aşteptat”, a spus ea după ce a mai tuşit de două ori. Bănuim că dispariţia subită a artistei de pe scenă a fost doar un artificiu de PR, foarte bine gândit, astfel ca toate publicaţile internaţionale să preia ştirea cum că lui Gaga i s-a făcut rău în timpul concertului de la Bucureşti.

Gaga a făcut ceea ce nici un alt artist care a concertat pe o scenă din România nu a mai făcut de la Michael Jackson încoace: a luat din public doi copii şi a cântat piesa “Marry the Night” ţinându-i de mână. La finalul hitului său, Gaga dispare prin trapa din mijlocul scenei, împreună cu cei doi copii.

În timpul concertului, Gaga a demonstrat că este un artist care îşi admiră şi preţuieşte fanii, cărora le datorează întreaga ei carieră. A mulţumit în repetate rânduri celor 30.000 de oameni veniţi s-o vadă şi s-o asculte şi s-a arătat impresionată de isteria celor mai infocaţi admiratori ai săi, adunaţi grămadă în Monster Pit.

 

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
August 17th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*