Doliu pentru familia actriţei Brittany Murphy

O stea a murit la 32 de ani

Brittany Murphy

Brittany Murphy, actriţa care a debutat în mega serialul pentru adolescente „Clueless” şi şi-a demonstrat talentul în „8 Mile” a decedat în Los Angeles duminică, din ceea ce par a fi cauze naturale. Decesul ei  a fost anunţat la ora 10:04 am la centrul medical Cedars-Sinai din LA de către purtătorul de cuvânt al spitalului Sally Stewart, care a declarat şi faptul că la orele 8 dimineaţa s-a primit un apel de urgenţă de la reşedinţa actriţei, unde locuia împreună cu soţul ei, scenaristul Simon Monjack.

Şeriful Ed Winter de la LAPD a declarat pentru presă că aparent cauza morţii este un atac de cord, deşi cauzele acestuia nu sunt cunoscute încă, dar se vor face publice mai multe detalii după aflarea rezultatelor autopsiei. Brittany Murphy a fost găsită în baie, unde se prăbuşise. Mama actriţei, Sharon,  a fost cea care şi-a găsit fiica în baie şi a chemat ambulanţa, iar soţul actriţei nu se afla acasă la momentul respectiv, deşi a venit imediat la aflarea veştii. Surse spun că în casa actriţei au fost găsite diferite reţete pe numele actriţei ş că aceasta s-a plâns în ultimele zile de faptul că nu se simţea bine, semnalând simptome asemănătoare gripei.

Familia şi prietenii apropiaţi s-au reunit ieri la reşedinţa actriţei pentru a face toate aranjamentele necesare înmormântării, despre care nu s-au data alte detalii presei. Lumea hollywood-iană este adânc îndurerată de pierderea unui mare talent.

sursa: celebrity-gossip.net

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

1 Response

  1. ionut says:

    intradevar a murit o stea
    odihneasca-se in pace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*