Exclusiv! Cătălin Botezatu, monitorizat prin satelit

Cătălin Botezatu a îngrijorat medicii în momentul în care s-a prezentat marţi la control,  acuzând dureri în zona pieptului, stări de vomă şi ameţeală. Designerul a aflat cu stupoare că suferise un preinfarct. Prin urmare, de două zile poartă un aparat care măsoară tensiunea şi transmite în timp real rezultatele medicilor, la distanţă.

Cătălin Botezatu este obligat de medici să se odihnească pe cât de mult posibil în aceste zile. După câteva luni de agitaţie extremă, timp în care şi-a pierdut nopţile la filmări sau prezentând show-uri de moda în cluburi, oboseala s-a instalat mai mult decât niciodată. La controlul medical efectuat marţi dimineaţă, s-a descoperit că săptămâna trecută acesta a suferit un preinfarct. Îngrijoraţi de starea precară de sănătate, medicii i-au cerut designerului să se interneze în spital. Botezatu a refuzat să rămână în spital completând un formular prin care îşi susţine dorinţa pe propria răspundere.

Cu toate acestea, medicii i-au montat un aparat special care măsoară în timp real tensiunea. Acesta emite rezultatele în timp real către centrul medical iar, în cazul în care se întâmplă ceva grav, ambulanţa porneşte imediat spre locul unde se află designerul, el fiind monitorizat prin satelit.

Sursa: Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
October 6th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*